Ayva.Net
Gelişmiş Arama

Anasayfa Sohbet     Film İndir Programlar Conquer Online Bayanlara Özel Soru - Öneri

Geri   Ayva - Sohbet - inegöl - Bursa - Okmeydanı - Conquer Online - AyvaNet Forum Her Telden Anketler

Anketler Anketlerimize katılarak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Anketimiz: 12 Eylül 2010 Anayasa Değişikliği Referandumuna
Evet[Neden?] 4 33,33%
Hayır[Neden?] 8 66,67%
Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 20-07-2010, 01:23 AM   #1
MexicaN
MexicaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 250
MexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished road
Standart 12 Eylül 2010 Anayasa Değişikliği Referandumu

12 Eylül 2010 Anayasa Değişikliği Referandumuna Hangi Oyu kullanacaksınız
'Evet' yada 'Hayır'

Yorumlarınızı bekliyorum...
var!

Neden hayatında biri yok diye soranlara:
Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya;on dakika onbeş dakika yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz.Ne de olsa
''Beklemişinizdir o kadar''
boşa gitsin istemessiniz.
Sormayın artık bana.
Herhangi biriyle değil beklediğ...ime
''değecek''
...
olanla devam etmeliyim bu yola.
Durakta yaşlanmak olsa da işin ucunda...!

Konu MexicaN tarafından (20-07-2010 Saat 01:29 AM ) değiştirilmiştir.
Alt 20-07-2010, 01:40 AM   #2
Ozzy
Ozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ozzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of light
Standart Cevap: 12 Eylül 2010 Anayasa Değişikliği Referandumu

hayır diyeceğim çünkü bu paket sadece akp hükümetinin gelecekte g*tü kurtarması için hazırlanmış bir pakettir. halka bir faydası yok bu paketin. çiftçiye ne faydası var? esnafa ne faydası var? işçiye, memura, emekliye ne faydası var? Dikkatinizi çekerim bu paketten son dakikada çıkarılan bir madde vardı. Anayasanın değiştirilemez maddesi "Türk" kelimesi... Ama hükümet bunu pakete koymayı göze alamayınca son anda paketten çıkarıldı. Pakette bu ve buna benzer maddeler yet almakta. Akp hükümeti artık Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarları için değil kendi çıkarları için mücadele vermektedir. Önümüzdeki genel seçimlerde muhalefette yer alacaklar. Fakat şuana kadar yaptıklarının hesabını vermekten kaçmak için vekil çoğunluğunu kullanarak sürekli meclisten yasalar geçirmektedirler. Akp'nin vaadesi doldu.

Haksızlık Yapıp Tüm İnsanlarla Birlikte Olmaktansa, Adaletli Davranıp Tek Başıma Kalmayı Tercih Ederim.

Kendi Uploadlarım: 21 (Twenty One) - 300 Spartalı (300 Sparta) - 80 Dakika (80 Minutes) - 96 Saat (Taken) - A.R.O.G. - Acımasız (Go Fast) - Akıl Oyunları (A Beautiful Mind) - Akrep Kral 2: Savaşçının Yükselişi (The Scorpion King 2: Rise Of A Warrior) - Altın Şans (Fools Gold) - Anestezi (Awake) - Aynalar (Mirrors) - Babil M.S. (Babylon A.D. - Bakış Açısı (Vantage Point) - Batman : Kara Şövalye (The Dark Knight) - Cehenneme Bir Adım (The Descent) - Dünyanın Durduğu Gün (The Day The Earth Stood Still) - Kamasutra : Aşk Sanatının Sırları - Max Payne - Melissa P. - Muro : Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine - Ölüm Yarışı (Death Race) - Özgürlük Savaşçısı (In The Name Of The King) - Recep İvedik 2 - Tetikçi (Crank) - Texas Katliamı: Başlangıç | Texas Chainsaw Massacre: The Beginning - Wanted

Tutucu değilim ama piyasa da değilim,
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim ,
Kurallari sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,
Şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,
Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam,
Ciddiye alırım ama kapılmam,
Huzur veririm ama söz vermem,
Sahip olurum ama ait olmam...

The Following User Says Thank You to Ozzy For This Useful Post:
ЯuħSuzßaßy (29-07-2010)
Alt 20-07-2010, 01:48 AM   #3
MexicaN
MexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished roadMexicaN is on a distinguished road

hmm..Serkan abi akp iş yapmıyor diyelim seçecek parti yok göster bana hangi parti var sağlam olarak Chp mi hangi gündemlerle Grup başkanlarının istifa ettiğini görüyoruz Mhp mi Bdp ve pkk ile aynı safta bulunuyor hangisine oy verecek millet bence anayasa değişikliğinin maddelerine bak ben onlarıda koyarım buraya
var!

Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya;on dakika onbeş dakika yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Sormayın artık bana.
''değecek''
...

Alt 20-07-2010, 02:33 AM   #4
Ozzy
Ozzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of lightOzzy is a glorious beacon of light

seçecek parti yok diye oy verelim akpye satsın ülkemizi öylemi. şakir bak güzel kardeşim bu ülkenin her karışı kanla alındı her karışında atalarımızın kanları var... ama şimdi masada veriyoruz. akpnin özelleştirmelerini Türkiye haritası üzerinde gösteren resimler var bak bakalım ülkemiz ne halde... Bu hükümet 1 kez daha seçilirse inan işte o zaman darbe olur ama ordu darbesi değil halk darbesi olur. Bu insanlar artık bu yükü kaldıramaz oldu. Nedir bu akpnin abd sevdası. utanmasalar bayrağımızı da değiştirecekler. çiftçiyi bitirdi küçük esnafı bitirdi bakkalları da bitirmenin peşinde... biz de abd gibi yaparız sorun değil ama abd halkının yaşam standartlarına bak bizim insanımızın yaşam standartlarına bak. önce halkın yaşam standardını yükselteceksin sonra zaten halk kendi kendine geliştirir herşeyi senin kanun çıkarmana gerek kalmaz. halkın alım gücü olursa alışveriş artar alışveriş artarsa bakkallar markete marketler süpermarketlere kendiliğinden geçiş yapar.

bak bakalım akp açılım paketi açıklamadan önce bdp, apo ve pkklılar ne kadar ses çıkarıyorlardı? ne zaman açılım dedi hepsini havaya soktu. bu ülkede açılım yapılacaksa Türklere yapılması lazım Türkler akpnin yanlış politikaları yüzünden çok yakın bir zamanda azınlık haline gelecek.

Daha 3 gün önce gazetede okudum. Rusya ülkemizde nükleer enerji santrali açacakmış. Dünya üzerinde nükleer enerji santrallerinden elde edilen elektriğin kwtı 6 - 7 centten satılırken, rusyanın ülkemizde açacağı elektriğin kwtını kdvsiyle birlikte 14 küsür cente satın alacakmışız ve anlaşma gereği 15 yıl boyunca biz bu santralden enerji satın almak zorundayız. Şunu diyemeyeceğiz "benim enerji santrallerimdeki enerji bana yeter, senden almıcam kendi enerjimi kullanıcam" böyle bir hakkımız yok. bu nasıl bir anlaşma ve hangi zihniyetle bu anlaşma imzalandı? şuraya sıralasam akp hükümetinin yanlışlarını forumun veritabanı çöker kaldırmaz...

Diyosun ki Mhp ye mi vericez. Şahsen mhpnin başında devlet bahçeli olduğu sürece mhpye oy vermeyi düşünmüyorum. çünkü o adam mhpyi bitiren adam oldu. Genel seçimlerde chpye oy verebilirim. Şuana kadar seçilmediler ve herhangi bir artıları da olmadı eksileri de. Akpyi biliyoruz zaten seçilirse yine aynı naneler olacak. Chp gelsin de bi de onları görelim. Seçmediğin ve daha önce iktidar olmamış bir parti için yorum yapamazsın. Ki zaten kılıçdaroğlu kendi akımını yarattı bir çok partinin de desteğini alarak genel seçimlerde tek başına iktidar olamasa da bir koalisyon hükümeti kılıçdaroğlunun önderliğinde kurulacaktır diye tahmin ediyorum.

Kısacası ben ülkemi masa başında satan bir hükümet istemiyorum ne referandumda evet diyeceğim ne de sandıkta oyumu akpden yana kullanacağım...

Haksızlık Yapıp Tüm İnsanlarla Birlikte Olmaktansa, Adaletli Davranıp Tek Başıma Kalmayı Tercih Ederim.

Kendi Uploadlarım: 21 (Twenty One) - 300 Spartalı (300 Sparta) - 80 Dakika (80 Minutes) - 96 Saat (Taken) - A.R.O.G. - Acımasız (Go Fast) - Akıl Oyunları (A Beautiful Mind) - Akrep Kral 2: Savaşçının Yükselişi (The Scorpion King 2: Rise Of A Warrior) - Altın Şans (Fools Gold) - Anestezi (Awake) - Aynalar (Mirrors) - Babil M.S. (Babylon A.D. - Bakış Açısı (Vantage Point) - Batman : Kara Şövalye (The Dark Knight) - Cehenneme Bir Adım (The Descent) - Dünyanın Durduğu Gün (The Day The Earth Stood Still) - Kamasutra : Aşk Sanatının Sırları - Max Payne - Melissa P. - Muro : Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine - Ölüm Yarışı (Death Race) - Özgürlük Savaşçısı (In The Name Of The King) - Recep İvedik 2 - Tetikçi (Crank) - Texas Katliamı: Başlangıç | Texas Chainsaw Massacre: The Beginning - Wanted

Alt 20-07-2010, 19:36 PM   #5
unique
unique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
unique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond repute

Hayır diyeceğim.
Yeter artık bu işler böyle yürümez bu hükümet başımızda oldukça şehit vermeye devam edeceğiz dikkat ettiyseniz akp geldiğinden beri pkk olayları inanılmaz derecede arttı bölücüler artık gözümüzün önünde duruyor elimiz kolumuz bağlı tepkisiz kalıyoruz...
Geçen seçimde bende akp ye oy vermiştim ama olacak gibi değil akp nin bi halt yiyeceği yok sadece lafta herşey ''one minute'' demeyi iyi bilir ama icraata gelince tık yok. Ulan sen one minute diyeceğin kadar kendi ülkene sahip çık önce. Temizle şu pkkyı bugune kadar ırak sınırında askerlik yapan komandolar teröristler tarafından hergün düzenli olarak izleniyordu ama vur emri gelmediği için eli kolu bağlı komandonun.
Ulan bu ne biçim iştir be terörist gözünün önunde cirit atıyor onu vurmuyacam he şaka gibi

Atatürk ne demiş Ankaradan beriye doğru adım atan kürt görürseniz s*kin demiş. adam boşuna konuşmuyor o yıllarda bile adam 2010 yılını görüyor bukadar ileri görüşlü bir kişilik biz hala uyuyoruz.

İleride çok büyük iş açıcak bunlar başımıza bu hükümet böyle devam ettikçe... şimdiden gözlerimizin önünde kürdistan diye cirit atıyor şerefsizler bunlara dur demenın zamanı geldi artık tahammülüm kalmadı pkkya vatanı bölen kürtlere sözüm meclisten dışarı...
Söz konusu vatansa gerisi teferrüattır.
Hiçbirşeyin iyisini denemeden bulamazsınız denemekten zarar gelmez en azından akpden iyi olacağına eminim sandıktada oyum;
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ.

Hayat anlam yüklediğimiz birçok değeri
kayıtsızca bertaraf edip, anlamsızca akışına devam ediyor.

Bir çok kuruluşta ve aktivitede yer aldım.
yeri geldi taklit edildim yeri geldi arkamdan konuşuldu
yinede istediğimi fazlasiyla elde edip kenara attim...
Size en büyük cevabim sessizliktir.

Konu unique tarafından (20-07-2010 Saat 20:28 PM ) değiştirilmiştir.
The Following User Says Thank You to unique For This Useful Post:
ЯuħSuzßaßy (29-07-2010)
Alt 20-07-2010, 20:49 PM   #6
MexicaN

Alıntı:
unique Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır diyeceğim.
Yeter artık bu işler böyle yürümez bu hükümet başımızda oldukça şehit vermeye devam edeceğiz dikkat ettiyseniz akp geldiğinden beri pkk olayları inanılmaz derecede arttı bölücüler artık gözümüzün önünde duruyor elimiz kolumuz bağlı tepkisiz kalıyoruz...
Geçen seçimde bende akp ye oy vermiştim ama olacak gibi değil akp nin bi halt yiyeceği yok sadece lafta herşey ''one minute'' demeyi iyi bilir ama icraata gelince tık yok. Ulan sen one minute diyeceğin kadar kendi ülkene sahip çık önce. Temizle şu pkkyı bugune kadar ırak sınırında askerlik yapan komandolar teröristler tarafından hergün düzenli olarak izleniyordu ama vur emri gelmediği için eli kolu bağlı komandonun.
Ulan bu ne biçim iştir be terörist gözünün önunde cirit atıyor onu vurmuyacam he şaka gibi

Atatürk ne demiş Ankaradan beriye doğru adım atan kürt görürseniz s*kin demiş. adam boşuna konuşmuyor o yıllarda bile adam 2010 yılını görüyor bukadar ileri görüşlü bir kişilik biz hala uyuyoruz.

İleride çok büyük iş açıcak bunlar başımıza bu hükümet böyle devam ettikçe... şimdiden gözlerimizin önünde kürdistan diye cirit atıyor şerefsizler bunlara dur demenın zamanı geldi artık tahammülüm kalmadı pkkya vatanı bölen kürtlere sözüm meclisten dışarı...
Söz konusu vatansa gerisi teferrüattır.
Hiçbirşeyin iyisini denemeden bulamazsınız denemekten zarar gelmez en azından akpden iyi olacağına eminim sandıktada oyum;
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ.
Abi sen Başta Hata yapıyorsun mhp ye oy mu atılır Şerefsiz aponun asılmasını onlar engelledi böyle mazisi kirli olan mhp nasıl seçilir?Mhp deki ülkücü lideri konuştu ben darbe zamanında bana işkence ettiler arkadaşlarım öldü 'evet' kullanacağım dedi.Bence Mhp her zaman pkknın yanında Ben öyle düşünüyorum Bu referandumda 12 eylül darbe yapıp suçsuz gençleri asan kişiler yargılanacak.Abi evet komandonun eli kolu bağlı bütün abilerimiz onu diyor terörist grubunu kıstırıyoruz yok edecez fakat vur emri gelmiyor sonrasında geri çekiliyoruz diyorlar Bunu yapanda Ergenekon onunda sonu geliyor pkk neden kanlı eylemleri arttırdı pkknın sonu geldiği için panikte..Saadet Partisinden başka hiç bir partiyi tanımıyorum Avrupa devletlerine res çektiğini Akp res çekti.Neden abd yalakası mecburuz abi savaşa girsek adamlar uçakları tak indiriyorlar yere....

Abi Zaten Bizi hep Atalarımızın önceden yaptığı hatalar yakıyor.Gerçekten eskiden Kürtlere çok eziyet etmişler 2.İnsan mualemesi görmüşler...Bize Edebiyatçı öğretmenimiz anlattı....

Chp ile Mhp nin hiç doğuya gittiğini gördünüz mü_?Sadece batıyı düşünen zihniyettten ne beklersin Türkiye tabi ilerlemez Doğuya yatırım yapmassan.

Alıntı:
Ozzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seçecek parti yok diye oy verelim akpye satsın ülkemizi öylemi. şakir bak güzel kardeşim bu ülkenin her karışı kanla alındı her karışında atalarımızın kanları var... ama şimdi masada veriyoruz. akpnin özelleştirmelerini Türkiye haritası üzerinde gösteren resimler var bak bakalım ülkemiz ne halde... Bu hükümet 1 kez daha seçilirse inan işte o zaman darbe olur ama ordu darbesi değil halk darbesi olur. Bu insanlar artık bu yükü kaldıramaz oldu. Nedir bu akpnin abd sevdası. utanmasalar bayrağımızı da değiştirecekler. çiftçiyi bitirdi küçük esnafı bitirdi bakkalları da bitirmenin peşinde... biz de abd gibi yaparız sorun değil ama abd halkının yaşam standartlarına bak bizim insanımızın yaşam standartlarına bak. önce halkın yaşam standardını yükselteceksin sonra zaten halk kendi kendine geliştirir herşeyi senin kanun çıkarmana gerek kalmaz. halkın alım gücü olursa alışveriş artar alışveriş artarsa bakkallar markete marketler süpermarketlere kendiliğinden geçiş yapar.

bak bakalım akp açılım paketi açıklamadan önce bdp, apo ve pkklılar ne kadar ses çıkarıyorlardı? ne zaman açılım dedi hepsini havaya soktu. bu ülkede açılım yapılacaksa Türklere yapılması lazım Türkler akpnin yanlış politikaları yüzünden çok yakın bir zamanda azınlık haline gelecek.

Daha 3 gün önce gazetede okudum. Rusya ülkemizde nükleer enerji santrali açacakmış. Dünya üzerinde nükleer enerji santrallerinden elde edilen elektriğin kwtı 6 - 7 centten satılırken, rusyanın ülkemizde açacağı elektriğin kwtını kdvsiyle birlikte 14 küsür cente satın alacakmışız ve anlaşma gereği 15 yıl boyunca biz bu santralden enerji satın almak zorundayız. Şunu diyemeyeceğiz "benim enerji santrallerimdeki enerji bana yeter, senden almıcam kendi enerjimi kullanıcam" böyle bir hakkımız yok. bu nasıl bir anlaşma ve hangi zihniyetle bu anlaşma imzalandı? şuraya sıralasam akp hükümetinin yanlışlarını forumun veritabanı çöker kaldırmaz...

Diyosun ki Mhp ye mi vericez. Şahsen mhpnin başında devlet bahçeli olduğu sürece mhpye oy vermeyi düşünmüyorum. çünkü o adam mhpyi bitiren adam oldu. Genel seçimlerde chpye oy verebilirim. Şuana kadar seçilmediler ve herhangi bir artıları da olmadı eksileri de. Akpyi biliyoruz zaten seçilirse yine aynı naneler olacak. Chp gelsin de bi de onları görelim. Seçmediğin ve daha önce iktidar olmamış bir parti için yorum yapamazsın. Ki zaten kılıçdaroğlu kendi akımını yarattı bir çok partinin de desteğini alarak genel seçimlerde tek başına iktidar olamasa da bir koalisyon hükümeti kılıçdaroğlunun önderliğinde kurulacaktır diye tahmin ediyorum.

Kısacası ben ülkemi masa başında satan bir hükümet istemiyorum ne referandumda evet diyeceğim ne de sandıkta oyumu akpden yana kullanacağım...

Serkan abi Ben Kılıçdaroğlununda yalancıdan başka birşey olmadığını düşünüyorum Ergenekonun avukatlığını yapan Bir partiyi değil seçmek düşünmek bile yalnış

Abi Ben referanduma neden evet diyorum biliyormusun pkk bdp ve mhp buna karşıysa demekki bu halk için hayırlı birşey ki istemiyorlar...
var!

Sormayın artık bana.
''değecek''
...

Alt 20-07-2010, 21:17 PM   #7
unique
unique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond reputeunique has a reputation beyond repute

Adam daha geçen gün çıktı apoyu asın herzaman arkanızdayım diye kendi gözümle gördum ama nerde o yürek akp hükümetinde.
Bahçeli iyimi diyeceksin şimdi, hayır iyi değil ama kötünün iyisi diyebilirim.
Sana kim dediyse yanlış bilgi vermiş. MHP nin pkk ile yakından alakası bile olamaz asıl pkk ve abd yandaşı şuanda AKP gözüküyor. Dedim ya hiçbirşey denemeden belli olmaz...

Kendi gözünüzle görüyorsunuz akp hükümetinin bu konudaki tutumlarını verdiğimiz şehitleri bitecek ondan böyle eylem yapıyorlar diyosun 2-3 senedir hep bitecek valla nezaman bitecek bende merak ediyorum doğrusu çıkmaz ayın son perşembesi sanırım şahsen benım artık 2 sene değil 1 gün bile bekleyecek halim yok can bu can hepsi bu vatanın evlatları.
insan hayatı bukadar ucuz değil bilesin akp...
En azından youtube de pkk videolarına filan gir pkk yandaşlarının küfürlü yorumlarını göreceksin heryerde pkk ile mhp nin karşılıklı atışmalarını göreceksin küçük bir örnek bu...bir örnek daha verecek olursak şehit uğurlamalarında herzaman mhp vardır,ülkücüler vardır. CHPyi gördüm AKP yi görmedim bile ben böyle etkinliklerde. MHP pkk yanlısı diyen bi kişinin aklından şüphe edebilirim doğrusu.(:
şahsen bu mecliste pkkya en çok kin besleyen partiyi sor diyecek olursan mhp dir.
Bu bir varsayım değil net bir tespit.

Konu unique tarafından (20-07-2010 Saat 21:19 PM ) değiştirilmiştir.
Alt 20-07-2010, 21:23 PM   #8
MexicaN

Abi kısa ve net pkk nın lideri olan Şerefsiz domuz apoyu sizin MHP astırmadı
var!

Sormayın artık bana.
''değecek''
...

Alt 20-07-2010, 21:39 PM   #9
unique

Alıntı:
mexican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi kısa ve net pkk nın lideri olan Şerefsiz domuz apoyu sizin MHP astırmadı
Dediğim gibi ben mhp nin çok iyi olduğunu iddaa etmiyorum diğer yazıda söylediğim gibi lakin kötünün iyisi diyebilirim.
Ben sana kısa ve net olanı söyliyim mhp astırmadı diye birşey yok iki liderinde yüzü ortada hadi çıkıp assın apoyu lambacılar şimdi Yürek yok işte.
Adam 70 milyonun önunde seslendi asın apoyu yanınızdayım diye fazla söze gerek yok.

Ya şahsen ben chp veya mhp ye oy vericem diyen her kesime saygı duyarım görüş meselesi.
Ama hala akp ye oy vericem diyenlere saygı duymam bu vakitten sonra herşey kabak gibi ortada.1 şehit verecek tahammülüm bile yok artık.
Akp din üzerinden siyaset yapıyor.
Bizim milletimizde hemen yöneliyor bazı konularda duygusal olmamak gerek.

Konu unique tarafından (20-07-2010 Saat 21:52 PM ) değiştirilmiştir.
Alt 20-07-2010, 21:46 PM   #10
Ozzy

takım tutar gibi parti tutulmaz. siyaset halkın iradesindedir ve halk kendi geleceğini kendi belirler. 2. bir kurtuluş destanı yazdırmayın bu ülkeye çünkü 2. kurtuluş destanı dünyanın tüm dengelerini bozar ve 3. dünya savaşını getirir. bu topraklarda olanlar siyaset değil dış güçlerin oyunlarıdır... ceza evinden kanun çıkarılarak serbest kalan bir başbakan bana dürüstlükten bahsetmesin.

The Following User Says Thank You to Ozzy For This Useful Post:
unique (20-07-2010)

Yer İmleri

Etiketler
2010, anayasa, değişikliği, eylül, referandumu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil